ORTER: Tibro
ANSTÄLLNINGAR: Semestervikare

Publiceringsdatum:
8 Juni 2021

2 ST SEMESTERVIKARIER

Mitt namn är Lina och jag arbetar som kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder.

Min kund heter Johan och är en glad man på 40 år och bor i ett eget hus i Tibro. Nu söker han personliga assistenter, till sommaren 2021 och med eventuell fortsatt visstidsanställning.

Han har funktionsvariationen autism och epilepsi. Behöver din hjälp med det mesta och du som personlig assistent ska finnas där hela tiden. När Johan inte är på daglig verksamhet tycker han om härliga promenader och i området där han bor finns närheten till naturen lättillgängligt. Vid aktivitet åker ni i hans bil och körkort är ett krav. Hemma hos Johan finns det mycket bra hjälpmedel, EP-larm, rörelselarm, maywaker och arbetsstol.

Er kommunikation emellan varandra för ni med ögonkontakt och Johan förstår talat språk men man måste vara mycket tydligt, därför är det ett krav att du talar flytande svenska.

Assistentens roll och erfarenhet

Johan söker främst kvinnor som personliga assistenter, då han känner sig mer trygg med de. Du bör vara lyhörd, inkännande, lugn och trygg i dig själv men också en glad och pigg själ. Bra om du har erfarenhet om epilepsi men viktigaste är personkemin stämmer mellan er båda. Du kommer att få introduktion och utbildning.  Idag har Johan fantastiskt duktiga och fina personliga assistenter. Förhoppningen är att du ska trivas mycket bra hos honom så ansök redan idag, han väntar på att få träffa dig vid personlig arbetsintervju.

Meriterande erfarenheter

 • Behärska det svenska språket mycket väl  i både tal och skrift.
 • Du inte är allergisk mot hund.
 • Du är rökfri.
 • Erfarenhet av arbete med autism och utbildning prioriteras men det viktigaste är personkemin stämmer oss emellan.
 • B-körkort är krav.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Semestervikarie sommaren 2021 och eventuell fortsatt visstidsanställning..
 • Dygnspass från klockan 09.00 till klockan 09.00 dagen efter, vardagar och helger.
 • Det är två timanställningar som skall tillsättas.
 • Vi rekryterar löpande så ansök redan idag. Varmt välkommen med din ansökan och få chansen till ett roligt och utvecklande arbete!

Om lön

 • Individuell lönesättning.
 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lina Johansson
Tel: 072 – 526 24 92
E-post: rekrytering.lina@fmfassistans.se
Ange referens vid ansökan: TIBRO

Arbetsledare: Eva Nyström

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

FYLL I DIN ANSÖKAN