ORTER: Åsbro
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:

Mitt namn är Sofie och jag arbetar som kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder. Så här berättar min kund om sig själv, hennes hjälpbehov och vad som är viktigt för hennes assistans:

Jag är en tuff och glad tjej med häftigt humör och som är väldigt busig och sprallig. Jag bor på landet, därför är det ett krav att du har tillgång till bil.

Jag har ibland ett humör som spelar mig ett spratt, vilket gör att du som min assistent ska både ha tålamod och inte backa när det hettar till! Jag har svårt att sortera mina intryck och blir det för mycket, kan jag blir utåtagerande, där behöver jag din hjälp, så att min vardag blir tydlig och lugn. Mina intressen är att bada och vara med på gymnastiken, jag älskar att röra på mig! Om det kommer karuseller till stan, är jag nog den som står först i kön.

Jag behöver dig som kan lära mig att vara i nuet, och inte göra allt som faller mig in, skapa ett lugn när min själ inte hittar det själv. Jag pratar med många ord, älskar att prata, men har även ett bildschema som stöd i min vardag. Eftersom jag är så påhittig så krävs det att du som min assistent alltid är 2 steg före mig, i tanke och handling! Om du har mycket fantasi och mycket roliga planer i bakfickan, jag då är jag en lycklig tjej.

Assistentens roll och erfarenhet

Du bör också vara ordningsam och ansvarsfull som person då detta är ett väldigt känsligt arbete där du blir en viktig person i våra liv.

Din arbetsplats är belägen i Åsbro som ligger 4 mil söder om Örebro. Ibland åker vi iväg på olika semester resor och det kommer även att förekomma egna utflykter ensam med brukaren. Det är ett krav att du har körkort efter som det ingår att hämta brukaren i skolan som ligger i en annan kommun, samt kunna ta er smidigt till olika aktiviteter då kollektivtrafiken inte är aktuell för brukaren p.g.a. väntan och byten som blir.

Det är väldigt viktigt att du som söker utgår från att vilja stanna en längre tid, flera år framåt, om allt fungerar mellan er. Det blir alltid en stor sorg när en assistent måste sluta av olika orsaker, så det vill vi såklart undvika i möjliga mån.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • TIMANSTÄLLNING

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Vi tillämpar lön enligt KFO.

Kontaktpersoner:

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

FYLL I DIN ANSÖKAN