ANSTÄLLNINGAR: Deltid Heltid

Publiceringsdatum:
14 Januari 2022

ARBETSLEDARE/PERSONLIG ASSISTENT GÖTEBORG

Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent?

Vi söker dig som vill och kan arbeta med omvårdnad, vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har viss erfarenhet från arbete med mer ansvar i grupp. Som arbetsledare hos oss styr du bemanning och ser till att gruppen mår bra. Du kommer att arbeta nära kundansvarig och anhöriga. För rätt person finns här ett fantastiskt viktigt och fint arbete.

Hos vår kund nära Frölunda Torg/Askim finns i dag ca 10 assistenter och vi söker nu efter dig som vill bli en trygg och värdefull assistent och kollega. Vi arbetar efter dagliga rutiner, dokumentation och har regelbundna APT.

Som assistent hos denna unga multihandikappade kvinna arbetar ni alltid två assistenter tillsammans så vi söker dig som förstår vikten av gott samarbete med kunden, anhöriga, kollegor och assistansanordnare. Du erbjuds här ett arbete där din insats märks och uppskattas. Du får utbildning och introduktion på plats men får också tillgång till vårt utbildningsprogram och friskvård.

Assistentens roll och erfarenhet

Det dagliga arbetet består av att stötta i det som vår kund inte klarar att göra själv. Vår kund behöver hjälp med allt från matning via sond till hygien, träning och andra vardagliga sysslor som inköp tvätt och städ. Du kommer att arbeta där vår kund är – oftast i den egna lägenheten vid Frölunda Torg men vissa dagar i är vår kund i föräldrarnas villa i Askim – då arbetar assistenterna där. Vi erbjuder trevliga kollegor och en kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Du kommer även att gå utbildning arbetsledning steg 1 – 2 och 3. Det är viktigt att du som arbetsledare/assistent får rätt förutsättningar för att lyckas i ditt nya uppdrag.

Du som söker bör vara:

Som person behöver du vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv.

Meriterande erfarenheter

  • Undersköterska
  • Flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 30–40 timmar i veckan.
  • Pass finns dygnets alla timmar och även helg.
  • Längre pass där del av natt innehåller jour.
  • Nattpass finns både som vaken/aktiv natt och som jour.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Misaela Milicic

Tel: 073-595 81 22

E-post: rekrytering.misaela@fmfassistans.se

Vi rekryterar skyndsamt och ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt och som senast 2022-02-14

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan