LÄN: Skåne
ORTER: Ljunghusen
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
8 Juni 2022

ARBETSLEDARE/PERSONLIGA ASSISTENTER LJUNGHUSEN

Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent och arbetsledare?

Vi söker dig som vill och kan arbeta med en ung tjej på väg mot nya mål. Här behöver du arbeta med lågaffektivt bemötande och vara flexibel i dina rutiner. Vi ser gärna att du har erfarenhet av autism och epilepsi. Vi söker både assistenter och en arbetsledare. Viss erfarenhet från arbete med mer ansvar i grupp är önskvärt. Som arbetsledare hos oss styr du bemanning och ser till att alla i gruppen mår bra. Du kommer att arbeta nära kundansvarig och anhöriga. För rätt person finns här ett fantastiskt viktigt och fint arbete.

Hos vår kund i Ljunghusen söker vi nu efter dig som vill bli en trygg och värdefull assistent och kollega. Vi arbetar efter dagliga rutiner, dokumentation och har regelbundna APT

Som assistent hos denna unga tjej arbetar du nära familjen, anhöriga, kollegor och assistansanordnare. Du erbjuds här ett arbete där din insats märks och uppskattas. Du får utbildning och introduktion på plats men får också tillgång till vårt utbildningsprogram och friskvård.

Det dagliga arbetet består av att stötta i det som vår kund inte klarar att göra själv. Vår kund behöver hjälp med allt från hygien, träning och andra vardagliga sysslor. Allt som ingår i en tonårings liv. Du kommer att arbeta där vår kund är. På dagarna är kunden i skolan då är det personalen där som tar vid. Till hösten börjar kunden på gymnasieskola och hur upplägget inför det kommer se ut är något som vi i dagsläget inte vet. Hon bor hemma i familjens villa i Ljunghusen. Och dom umgås ofta i hemmet där du blir en del av gemenskapen. Att ha nära till skratt och kunna busa och leka är en fördel. Kunden lyssnar mycket på musik och höga ljud förekommer. Alltså bör man inte vara känslig för ljud. Det finns djur i hemmet.

Vi erbjuder trevliga kollegor och en kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Du som arbetsledare kommer även att gå utbildning arbetsledning steg 1 – 2 och 3. Det är viktigt att du som arbetsledare/assistent får rätt förutsättningar för att lyckas i ditt nya uppdrag.

Assistentens roll och erfarenhet

Som person behöver du vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Du ska vara lekfull och gilla att vara ute. Men samtidigt den vuxna som ser behovet hos en ung tjej på väg mot nya utmaningar och mål.

Meriterande erfarenheter

  • Autism
  • Låg affektivt bemötande
  • Epilepsi
  • Flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Pass kommer finnas dygnets alla timmar och även helg.
  • Nattpass med vaken natt kommer finnas inom kort.
  • Start i Augusti/Sep men introduktion och inhopp vid behov kommer starta omgående.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Linda Nilsson

Telefon: 073 -975 05 99

E-post: rekrytering.linda.nilsson@fmfassistans.se

Sök jobbet senast

2022-06-30 genom att maila CV och personligt brev

Märk din ansökan med Ljunghusen

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan