ORTER: Falköping
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
23 December 2021

FALKÖPING/PERSONLIG ASSISTENT

Nu söker vi en engagerad, ansvarfull och flexibel assistent som kan och vill bli en viktig person i Peters assistansgrupp?

Hos Peter finns i dag ca 10 assistenter och vi söker nu ytterligare en assistent.

50–60% på schema med möjlighet att ta extrapass vid behov.

Flera av våra assistenter har arbetat många år hos Peter.

Som assistent hos Peter arbetar ni alltid två assistenter tillsammans så vi söker dig som uppskattar arbete tillsammans med kollegor och som förstår hur viktigt det är att ställa upp för varandra och för kunden. Är du en lagspelare – då kan det vara dig vi söker!

Det dagliga arbetet består av att hjälpa till med det Peter inte klarar att göra själv då han är förlamad sedan en mc olycka. Du kommer att arbeta i hemmet – en villa centralt i Falköping.  Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner – det är viktigt att både du som assistent och vår kund känner er trygga.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i gruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och för varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska meriteras
  • Körkort och egen bil
  • Flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Fast tjänst på ca 50–60%.
  • Ofta längre pass där del av natt innehåller jour.
  • Arbete varannan helg.
  • Nattpass finns både som vaken/aktiv natt och som jour.
  • Våra assistenter gör alltid sitt yttersta för att lösa bemanningen när det p g a sjukdom eller semestrar finns lediga pass som behöver bemannas.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
Tel: 076-175 30 11
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se
Ange referens-kod vid ansökan: Peter

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan