ORTER: Falköping
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
28 Januari 2022

FALKÖPING/PERSONLIG ASSISTENT

 

Är du motor och idrottsintresserad och dessutom praktiskt lagd?  Nu söker vi dig som kan och vill bli en viktig person i Peters assistansgrupp?

Hos Peter finns i dag ca 10 assistenter på schema och vi söker nu ytterligare en assistent på ca 90%. Flera av våra assistenter har arbetat flera år hos Peter.

Som assistent hos Peter arbetar ni för det mesta två assistenter tillsammans så vi söker dig som uppskattar arbete tillsammans med kollegor och som förstår hur viktigt det är att ställa upp för varandra och för kunden. Är du en lagspelare som förstår att laget går före jaget – då kan det vara dig vi söker!

Det dagliga arbetet består av att hjälpa till med det Peter inte klarar att göra själv då han är förlamad sedan en mc olycka. Du kommer att arbeta i hemmet – en villa centralt i Falköping men framöver också vara en av de assistenter som är med Peter på hans arbete.

Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner – det är viktigt att både du som assistent och vår kund känner er trygga.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd och initiativrik och positiv. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och för varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska eller erfarenhet av arbete inom vård.
  • Idrott och motorintresserad.
  • Körkort och egen bil.
  • Talar flytande svenska.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Fast tjänst på ca 90%
  • Arbetspass (mestadels långa pass) på dagtid/kväll och del i varannan helg.
  • Nattpass finns hos Peter – både som vaken/aktiv natt och även som jour del av pass och det kan vara pass som du tar extra vid behov.
  • Våra assistenter gör alltid sitt yttersta för att lösa bemanningen när det pga. sjukdom eller semestrar finns lediga pass som behöver bemannas.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktpersoner

Kundansvarig: Annika Florin

Tel: 076-175 30 11

E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

Sök jobbet senast

2022-02-06 genom att mejla CV och personligt brev

Märk din ansökan med: Peter

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan