ORTER: Falköping
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd Timvikarie

Publiceringsdatum:
16 December 2021

FALKÖPING/PERSONLIG ASSISTENT

Nu söker vi dig som kan och vill bli en viktig person i Peters assistansgrupp?

Hos Peter finns i dag en stor och trygg grupp med ca 10 assistenter på schema. Dessa assistenter gör alltid sitt yttersta för att lösa bemanningen när det p g a sjukdom eller semestrar finns lediga pass som behöver bemannas.

Flera av våra assistenter har arbetat många år hos Peter och vi önskar nu rekrytera ytterligare minst en engagerad ansvarsfull och flexibel person på timmar.

Är du en person som vill och kan ta extrapass som uppstår och ofta med kort varsel. Du kommer att bli otroligt uppskattad av både kollegor och kund och inte minst av arbetsledare Anette som också är Peters sambo – och ofta den som får ta passet när ingen annan kan. Finns det önskemål kan vi schemalägga vissa fasta pass per månad efter överenskommelse.

Om tjänsten

Vid samtliga pass är ni alltid två assistenter, då Peter är berättigad dubbelassistans. Det dagliga arbetet består av att hjälpa till med det Peter inte klarar att göra själv då han är förlamad sedan en mc olycka. Du kommer att arbeta i hemmet – en villa centralt i Falköping.  Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner – det är viktigt att både du som assistent och vår kund känner er trygga.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd och initiativrik och positiv. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och för varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska meriteras
  • Körkort och egen bil
  • Talar flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • På timmar – extra vid behov – vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
  • Start omgående.
  • Passen är förlagda på dygnets alla timmar. Nattpass finns både som vaken/aktiv natt och även som jour del av pass.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin

Tel: 076-175 30 11

E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

 

Sök jobbet senast

2021-12-31 genom att mejla CV och personligt brev

Märk din ansökan med: Peter

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan