ORTER: Skövde
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Heltid

Publiceringsdatum:
8 Oktober 2021

FLERA PERSONLIGA ASSISTENTER I SKÖVDE

Hana har tillsammans med sin familj nyligen flyttat till Skövde och vi behöver nu rekrytera flera assistenter på fast schema till både dag/kväll och nattpass.

Hana är 4 år och behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (Mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa och storebror.

Hana har assistans dygnets alla timmar och vi söker nu flera assistenter som kan arbeta ca 20–40 timmar per vecka på fast schema.  

Hana trivs väldigt nära – helst i famnen på någon som är lugn och trygg. 

Som assistent hos Hana behöver du ta hand om mediciner och hur man agerar vid kraftiga kramper och spasm. Hana behöver också hjälp med hygien och träning. Nya assistenter kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring Hanas hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person men det är mycket positivt om du är utbildad undersköterska – har erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad EP och sondmatning är. Viktigast är ändå att du är trygg omtänksam och villig att lära dig hur vi tillsammans ger Hana en trygg vardag.

För rätt person finns här ett arbete i många år och vi ser gärna att du som söker har en vision om ett långt samarbete – det är vad vi önskar för Hana och hennes familj. Du som söker får gärna tala både svenska och kroatiska.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska meriteras
  • Erfarenhet av sondmatning meriteras
  • Erfarenhet av EP meriteras
  • Tala flytande svenska och kroatiska meriteras

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 50-100% på fast schemarad. Passen är fördelade på dygnets alla timmar.

  • Vi söker också dig som bara vill arbeta natt.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
Tel: 076-1753011
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se
Ange referens-kod vid ansökan: Hana Skövde

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan