ORTER: Jordbro
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timvikarie

Publiceringsdatum:
14 Juni 2021

LYHÖRDA ASSISTENTER

Vill du bli en del av mitt viktiga team av assistenter? Jag är en ung kille med autism och utvecklingsstörning som bor med min familj i Jordbro. Det finns bra med kommunikationsmedel till och från Stockholm City.

Jag behöver en ny assistent till mitt team som kan hjälpa mig att ta initiativ och uppmuntra mig till olika aktiviteter i min vardag. På vardagarna åker jag till DV, vissa dagar behöver jag även ditt stöd där. Jag gillar att lyssna på musik/titta film, gå promenader, handla, åka tåg, göra utflykter och att bada.

Assistentens roll och erfarenhet

För att få plats hos mig vill jag att du kan kommunicera flytande både i tal och skrift på svenska. Att kunna känna mig trygg med alla mina assistenter är jätteviktig för mig, och då är det ett krav att du är snabb på att uppfatta mina signaler och att du har ett lågaffektivt bemötande. Ibland behöver jag extra mycket stöd då jag kan bli impulsiv och orolig. Då mår jag bäst om du är stabil, flexibel, tålmodig och att du kan agera snabbt om situationen kräver det.

Hos mig erbjuder vi en helt rökfri arbetsmiljö.

Meriterande erfarenheter

  • Har du tidigare jobbat med autism är detta meriterande, dock inte avgörande.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Timvikarie / Deltid
  • Vardagar/ helg. Arbetspass både dag, eftermiddag och kväll.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Wenche Iskander
Tel: 076-320 55 37
E-post: rekrytering.wenche@fmfassistans.se

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

FYLL I DIN ANSÖKAN