ORTER: Falköping
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
20 september 2022

LÄNGRE VIKARIAT FALKÖPING

Hos vår kund Peter finns i dag ca 10 assistenter och vi söker nu efter dig som kan arbeta i stället för en av våra fantastiska assistenter som i november ska gå på föräldraledighet.

Flera av våra assistenter har arbetat många år hos Peter.

Som assistent hos Peter arbetar ni alltid två assistenter tillsammans så vi söker dig som uppskattar arbete tillsammans med kollegor och som förstår hur viktigt det är att ställa upp för kunden och för varandra. Är du också en lagspelare – då kan det vara dig vi söker!

Det dagliga arbetet består av att hjälpa till med det Peter inte klarar att göra själv då han är förlamad sedan en mc olycka. Du kommer att arbeta i hemmet – en villa centralt i Falköping.  Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner – det är viktigt att både du som assistent och vår kund känner er trygga.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Är du utbildad undersköterska eller sjuksköterska är det meriterande.

Meriterande erfarenheter

  • Körkort och egen bil
  • Flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Start från början av november
  • Minst 14 månader behöver vi dig som kan arbeta minst 30 timmar per vecka och minst varannan helg under denna tid.
  • Vi behöver dig som är flexibel för arbete på pass både dag och natt.
  • Pass finns dygnets alla timmar.
  • Längre pass där del av natt innehåller jour.
  • Nattpass finns både som vaken/aktiv natt och som jour.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin

Tel: 076-175 30 11

E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

Sök jobbet senast

2022-10-03 genom att maila CV och personligt brev

Märk din ansökan med: Peter

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan