ORTER: Arboga
ANSTÄLLNINGAR: Heltid

Publiceringsdatum:
19 december 2022

PERSOLIGA ASSISTENTER ARBOGA

Personliga assistenter sökes till ung aktiv kille i Arboga. Flera heltidstjänster vilket innebär arbetspass fördelade på dygnets alla timmar på rullande schema.

Vår kund använder sig av olika medicinska hjälpmedel och därför är dokumentation en viktig del av ditt arbete. Han läser kommunikation på LärVux och använder TAKK, vilket innebär att man talar och samtidigt tecknar de viktigaste orden.
Han deltar även i aktiviteter som ”sång och musik”, ridning och bassängträning. Tycker om att vara ute flera gånger per dag och tar gärna med sig rullstolen som avlastning på längre promenader.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi ser gärna både män och kvinnor som sökanden i olika åldrar, som har för avsikt att arbeta minst 24 månader, gärna längre. Tjänsten är inte lämplig att kombinera med andra tjänster, studier eller uppdrag, eftersom vi erbjuder heltid. Vi ser gärna att du är en pigg, glad, engagerad person med glimten i ögat, som uppskattar struktur. Det viktigaste är att du och kunden klickar med varandra. En perfekt matchning blir det när ni båda älskar att vara ute på stora som små äventyr.

Omfattande intro på arbetsplatsen och utbildning i personlig assistans via företaget. Vid behov erbjuder vi utbildning inom teckenkommunikation, arbetsmiljö och arbetsledning.

Meriterande erfarenheter

 • Meriterande om du har erfarenhet av TAKK- teckenkommunikation.
 • Meriterande om du har erfarenhet intellektuell funktionsnedsättning.
 • Meriterande om du har erfarenhet data- och IT- hjälpmedel.
 • Meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn i lägre åldrar.
 • Krav att du är helt rökfri.
 • Krav på B-körkort, tillgång till egen bil.
 • Krav att du är simkunnig.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Tre tjänster på 100%
 • Vilket innebär förmiddag, eftermiddag+ kväll, natt och helg, enligt rullande schema.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Maria och Jörgen Ekstedt

E-post: rekryterare.ekstedt@gmail.com

Mejla:

CV med FOTO. Uppgifter om våra KRAV måste framgå tydligt i ditt CV! (.pdf-format)

Personligt brev. Varför passar just du som personlig assistent? (.pdf-format)

Sök jobbet senast

Rekryteringen sker fortlöpande och snabbt tillträde prioriteras.

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan