ORTER: Stockholm
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
30 Juni 2021

PERSOLINGA ASSISTENTER STOCKHOLM

Mitt namn är Annika och jag arbetar som kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder. I Stockholm startar vi nu en helt ny assistansgrupp till en ung kvinna som bor i egen lägenhet.

Vi söker flera assistenter och även en assistent med arbetsledande funktion. Assistenternas arbete består av att hjälpa till med allt som kunden inte kan göra själv.

Assistentens roll och erfarenhet

Du är som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd och initiativrik, men också lättsam och positiv. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Krav & Meriterande erfarenheter

  • Rysktalande är ett krav

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Just nu söker vi efter assistenter på 50–75% på schema.
  • Finns också behov av en timanställd vikarie som kan täcka upp extra vid behov och vid ordinarie assistenters sjukfrånvaro och semester.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se
Ange referens-kod vid ansökan: STOCKHOLM

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan