ORTER: Skövde
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
8 Juli 2021

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE

Vi söker en assistent för vår kund som är 22år och bor i eget boende i Skövde. Vår kund har inget eget tal utan kommunicerar med hjälp av bilder, sin mimik samt använder ljud för att göra sig förstådd.

Då hon sitter i rullstol krävs det att man har god fysik så man kan hjälpa henne till rätta när det behövs. Hennes intressen är bland annat att bada, bilar, sport, musik och att umgås med sina vänner och familj. Vår kund har ett stort omvårdnadsbehov och behöver hjälp med att komma i aktivitet – motiverande och stöttande i hennes vardag.

Assistentens roll och erfarenhet

Du kommer  hjälpa henne i hennes kommunikation med andra personer – så det är viktigt att du lär dig läsa av henne.

Det finns många rutiner kring hennes omvårdnad som är viktiga för att vår kunds liv ska fungera så du behöver vara noggrann i ditt arbete, samt vara en person som också har en förmåga att ta egna initiativ. Du kommer bli en del av ett arbetslag så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt.  Vår kund kommer att ha aktiviteter och utflykter på dagarna där du finns med som stöd. Din arbetsplats är där vår kund befinner sig. Du bör vara stresstålig samt kunna vara vaken nattetid när omvårdnadsbehovet kräver det.

Den kunskap du behöver för att kunna utföra arbetet kommer att ges under introduktionen.

Krav/ Meriterande erfarenheter

  • Meriterande är om du har någon utbildning inom pedagogik eller omvårdnad samt om du har erfarenhet av alternativ kommunikation genom bilder och/ eller stödtecken. Viktigast är dock att ni kommer överens och trivs tillsammans.
  • Krav, körkort B- Manuell.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Deltid 60% tjänst
  • Dygnet runt med sovande jour.
  • Schemalagt 11- 16 timmarspass.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: rekrytering.catarina@fmfassistans.se
Ange referens-kod vid ansökan: Skövde

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan