ORTER: Åsbro
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
10 Augusti 2021

PERSONLIG ASSISTENT ÅSBRO

Mitt namn är Sofie och jag arbetar som kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder.
Så här berättar min kund om sig själv:

Jag är en aktiv tjej på 13 år som tycker om att göra aktiviteter ihop med min assistent när jag är ledig från skolan. Jag är påhittig, impulsiv, pratsam och nyfiken.

Jag älskar att röra på mig! Mina intressen är att vara ute, bada, kasta stenar i sjön, spana på bilar, åka moppe bakpå, cykla, åka karuseller och pyssla.

Ibland behöver jag extra mycket stöd då jag blir impulsiv, orolig, har svårt att förstå och hantera det som sker runt mig.

Assistentens roll och erfarenhet

Som assistent behöver du vara inkännande, stabil, tydlig, lågaffektiv och framför allt kreativ och hitta på olika fysiska aktiviteter tillsammans med kunden. Ditt arbete som assistent innebär att stötta kunden i hennes vardag med struktur, trygghet och framförhållning i olika sociala situationer.

Din arbetsplats är belägen i Åsbro som ligger 4 mil söder om Örebro, hit tar du dig bara med egen bil.

Gärna erfarenheter och kunskaper om funktionsnedsättningar, lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogiskt arbetssätt.

Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Meriterande erfarenheter

  • Personkemin är mycket viktig.
  • Du behöver kunna prata och skriva på svenska.
  • Det är ett krav att du har körkort eftersom du ibland åker på aktiviteter och utflykter med kunden. Kunden har tillgång till bil som ni kan använda till utflykter.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Timanställning: 20–50% som är schemalagd.
  • Arbetstiderna är kl.14-21 skoldagar, kl. 10-18 på lovdagar och på helgdagar.
    Ibland kan arbetstiderna ändras beroende på aktivitet.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Sofie Larsson
E-post: rekrytering.sofie@fmfassistans.se
Ange referens-kod vid ansökan: ÅSBRO

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan