LÄN: Dalarna
ORTER: Avesta
ANSTÄLLNINGAR: Semestervikare Timanställd

Publiceringsdatum:
6 mars 2023

PERSONLIG ASSISTENT AVESTA- SOMMARVIKARIE

Just nu söker vi en assistent till vår kund i Avesta. Han är en aktiv 11-årig pojke som lever i en stor familj. Han har flertalet funktionsnedsättningar vilket betyder att han behöver mycket stöd.

Tjänsten är mellan 5–15 timmar i veckan, möjlighet till fortsatt arbete som timvikarie efter sommaren.

Vår kund bor i villa tillsammans med två vuxna och tre syskon. Rörelse och sociala sammanhang är en stor del av familjens vardag och du bör uppskatta att vistas utomhus samt att delta i diverse fritidsaktiviteter tillsammans med familjen.

Pojken har en kombination av diagnoser som består av: Autism, utvecklingsstörning samt en grav hyperaktivitetsstörning vilket gör att han fungerar som ett väldigt litet barn. Dina arbetsuppgifter består mer konkret av att hjälpa pojken i hans vardag, med påklädning, hygienen, i matsituationer och med kommunikationen. Arbetstiden innefattar också väldigt mycket lek både inne och ute. Lego i alla dess former är favoritsysselsättningen hos denna pojke, gillar du att spendera många timmar på golvet med att bygga lego är detta verkligen jobbet för dig! Vi ser gärna att du på börjar din anställning innan sommaren och då är arbetstimmarna förlagda på kvällar och helger (dagtid under lov) främst i pojkens hem.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som assistent bör vara lugn, ordningsam, lyhörd, konsekvent och väldigt lekfull. Vi ser helst att du kan prata flytande svenska då pojken själv har stor problematik med talet och behöver otroligt mycket stöd i sin kommunikation. Det är meriterande om du har B-körkort. Utbildning eller erfarenhet inom Autism/NPF är också meriterande men personkemi värderas alltid högst hos oss!

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Gillar att vara ute i naturen.
  • B-körkort.
  • Erfarenheter och kunskap om Autism/NPF

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Sommarvikarie, timanställning
  • Arbetstiderna är förlagda eftermiddagar, kvällar, helger.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Michaela Frick
E-post: rekrytering.michaela@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Avesta

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan