LÄN: Skåne
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
10 Februari 2022

PERSONLIG ASSISTENT BÅSTAD

Engla är 19 år och har haft personlig assistans i flera år. Hon bor tillsammans med sin familj i villan i Grevie by utanför Båstad och det är också mamma och pappa som arbetat som personliga assistenter. Nu är det hög tid för Engla att tillsammans med sin assistent ta små steg utan mamma och pappa. Engla behöver stöd i vardagen då hon har autism och utvecklingsstörning och behöver alltid ha en trygg, omtänksam och ansvarsfull person som vill vara med att göra varje dag meningsfull och ge möjlighet till både utveckling och upplevelser för Engla.

Om tjänsten

Dagtid på vardagar är Engla i skolan och vi behöver därför assistent under eftermiddag/kväll och helger. Engla är döv och kommunicerar med bilder som stöd. Tillsammans med Engla och hennes familj planerar ni och genomför roliga aktiviteter som bad, ridning och skogspromenader. Hon älskar att åka i sin bil som du måste klara att köra. Men ditt arbete kommer även att inkludera integritetsnära hjälpbehov som hygienmoment och men också hjälp och stöd i och runt vid matsituationer.

Assistentens roll och erfarenhet

Att arbeta som personlig assistent är ett utvecklande och stimulerande arbete, där du kommer utvecklas som person! Du kommer att bistå vår kund i de vardagliga händelserna i ett hem. Om du har erfarenhet inom autism är det en fördel. Du behöver vara en person som är lugn och kan läsa av situationer och anpassa dig efter kundens behov. Vi söker efter en person som kan jobba deltid på schema.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av autism
  • Erfarenhet av lågaffektivt bemötande
  • Krav B-körkort

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 20 timmar / vecka
  • Start omgående.
  • Arbetstiderna är förlagda eftermiddagar, kvällar, helger och skollov.
  • Tisdagar och onsdagar 16:30-22:30
  • Varannan helg: lördag 08:00 – 16:00 söndag 08:00 -16:00

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Simon Coskun

E-post: rekrytering.simon@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Båstad

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan