ORTER: Ekenässjön
ANSTÄLLNINGAR: Semestervikare

Publiceringsdatum:
8 mars 2023

PERSONLIG ASSISTENT EKENÄSSJÖN- SOMMARVIKARIER

Vi söker nu assistenter till en glad och positiv kille i 20-års åldern med autism. Vi söker dig som vill arbeta som vikarie under sommaren och övriga lov.

Kunden bor i ett eget hus i Vetlanda kommun. Hans intressen är att fika, lyssna på musik, pussla, laga mat, baka, kolla på Youtubeklipp på datorn och att gå på promenader. Han vill ha sin dag tydliggjord med bilder på ett schema. Kunden har assistans alla dagar i veckan, dygnet runt förutom när han är på daglig verksamhet. Ibland arbetar två assistenter samtidigt. Arbetslaget är ett positivt gäng som har fullt fokus på kunden och hans behov.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som är en positiv och stabil person. Din bakgrund behöver inte nödvändigtvis vara som personlig assistent utan kanske har du arbetat med människor och omsorg i en annan typ av verksamhet. Du kommer gå på en fast schemarad, du arbetar då dygnspass eller kvällspass. Då kommunikation är viktigt för kunden i fråga bör du behärska svenska i tal och skrift väl.

Låter detta som något för dig så skicka en ansökan. Körkort och tillgång till bil är ett krav samt att du är rökfri.

Meriterande erfarenheter

 • Erfarenhet av arbete med personer med Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar
 • Erfarenhet av kommunikation genom bildstöd.
 • Arbete med lågaffektivt bemötande.
 • Körkort och tillgång till bil.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Start omgående
 • Arbetstider: Dag, Kväll, Natt, Helg
 • Sommarjobb- Timanställning
 • Timanställning som med tiden eventuellt kan utökas till deltidsanställning
 • Dubbelassistans förekommer.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Jonas Wanker
Tel: 0721–839787
Märk din ansökan med referens: EkenässjönSommmar

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.