ORTER: Enhörna
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
7 Juni 2022

PERSONLIG ASSISTENT ENHÖRNA/SÖDERTÄLJE

Vi söker en personlig assistent till vår kund, en tjej på 14år som bor med sin familj i Enhörna. Tjänsten är på ca75% och vi söker dig som kan börja i augusti.

Ida är en lättsam 14-årig tjej med en ovanlig diagnos och svåra funktionshinder. Hon behöver hjälp med sin vardag, allt från personlig hygien till att aktiveras med promenader, sång och dans. Hon har EP och behöver därför mycket nära tillsyn. Du kommer att arbeta i hemmet där även hennes familj finns. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring hennes hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Har du erfarenhet av EP är det meriterande. Hos vår kund arbetar du varierande timmar, men vår kund har främst ett återkommande behov av stöd på morgonen, varje vardag inför skola. För närvarande är tjänsten på knappt 75%, men familjen arbetar på att få fler timmar i beslutet.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av barnskötsel eller assistans.
  • Körkort meriterar vi högt.
  • Tala flytande svenska.
  • Erfarenhet av EP.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Deltidstjänst ca 75%.
  • Start före den 9e augusti, då slutar nuvarande assistent.
  • Du börjar med introduktion så att det blir en smidig övergång.
  • Varierande arbetstider förlagda morgon, kvällar, helger och skollov.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Michaela Frick
E-post: rekrytering.michaela@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Enhörna

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan