LÄN: Skåne
ORTER: Eslöv
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
9 Maj 2022

PERSONLIG ASSISTENT ESLÖV

Vår kund är en kille på 30 år som bor i Eslöv. Runt vår kund finns sedan tidigare en grupp fantastiska assistenter men också engagerade anhöriga. Vi söker nu ytterligare en assistent. Vi ser gärna att du som söker är man då vår kund känner sig mer trygg med män som assistenter.

Vår kund bor själv i sitt hus och älskar att klippa sin gräsmatta. Han är ganska stark och har en stark personlighet och egen vilja och därför är det viktigt att du är snabb förstående och har en god fysik! Du kommer att vara med på alla delar i kundens vardag. Roliga aktiviteter som till exempel promenader, bad, matlagning men också tvätt och städ.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som vill arbeta med personer som har funktionsnedsättning. Du får vara rak i din kommunikation. Positiv med eget driv. Aktiv, påhittig och samtidigt trygg och ansvarsfull.

Det är av viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift eftersom kommunikation är en stor del av ditt arbete. Det är av stor vikt att du är en person som har erfarenhet av Autism samt erafenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning. Det viktigaste är ändå din personlighet och din vilja att möta kundens behov.

Mer information kommer att delges under en eventuell intervju. Utbildning och introduktion sker på arbetsplatsen.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av Autism.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av funktionsnedsättning.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Timanställning.
  • Dag, kväll och varannan helg.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Arbetsledare: Ankie Lindblom
Kundansvarig: Simon Coskun
E-post: rekrytering.simon@fmfassistans.se

Ange referens-kod vid ansökan: Eslöv

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan