ORTER: Falköping
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
3 februari 2023

PERSONLIG ASSISTENT FALKÖPING

Hos Peter finns i dag en jättefin och värdefull grupp assistenter. Vi har nu en plats på fast schemarad att fylla och söker efter dig som vill ingå i vårt team.
Flera av våra assistenter har arbetat många år hos Peter och det ser vi som ett gott betyg till denna arbetsplats.

Som assistent hos Peter arbetar ni alltid två tillsammans så du behöver uppskatta arbete med kollegor och du behöver också förstå vikten av att ställa upp för varandra som en i laget och för kunden.  Är du också en lagspelare – då kan det vara dig vi söker!

Det dagliga arbetet består av att hjälpa Peter med det han inte klarar att göra själv på grund av sin ryggmärgsskada som han fick i samband med en mc olycka. Du kommer att arbeta i hemmet – en villa centralt i Falköping.  Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner – det är viktigt att både du som assistent och vår kund känner er trygga.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Är du utbildad undersköterska eller sjuksköterska är det meriterande men personlig lämplighet väger ändå tyngst.

Meriterande erfarenheter

  • Körkort och egen bil
  • Flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Från 1 april behöver vi dig som kan arbeta minst 30 timmar per vecka och minst varannan helg.
  • Vi behöver dig som är flexibel för arbete på pass både dag och natt.
  • Pass finns med dygnets alla timmar.
  • Längre pass där del av natt innehåller jour.
  • Nattpass finns både som vaken/aktiv natt och som jour.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin

Tel:076-175 30 11

E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

Sök jobbet senast

2023-02-17 genom att mejla CV och personligt brev

Märk din ansökan med Peter

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan