Publiceringsdatum:
24 Juni 2021

PERSONLIG ASSISTENT FALKÖPING

Peter bor i Falköping och har haft assistans i snart 5 år och vi har arbetat tillsammans med assistansen från start. Hos Peter och Anette, som är hans sambo och arbetsledare, finns i dag en stor grupp assistenter på schema, detta eftersom det alltid är 2 assistenter på plats dygnets alla timmar.

Assistenternas arbete består av att hjälpa Peter med allt han inte kan göra själv eftersom han är förlamad sedan en mc olycka. Trevlig arbetsmiljö – trevliga kollegor och en kund som verkligen uppskattar sina assistenters arbete. Arbetsledning och rutiner fungerar utmärkt på denna arbetsplats.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd och initiativrik, men också lättsam och positiv. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska meriteras

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • På timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester. Start omgående. Under sommarmånaderna juni, juli och augusti ska du kunna arbeta i genomsnitt ca 30 timmar per vecka.
  •  Det finns också goda möjligheter till fast tjänst i september eftersom en av våra assistenter sökt in till högskolan.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

E-post: rekrytering.catarina@fmfassistans.se

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

FYLL I DIN ANSÖKAN