ORTER: Finspång
ANSTÄLLNINGAR: Semestervikare

Publiceringsdatum:
1 februari 2023

PERSONLIG ASSISTENT FINSPÅNG- SOMMARVIKARIE

Vi söker en semestervikarie som kan arbeta under sommaren hos vår kund Sigge. Han har idag en fantastisk grupp assistenter ” TEAM SIGGE” runt sig och vi söker dig som vill täcka upp under deras semester.

Han är en charmig och glad kille som är 11 år som är född med hjärnskada (Mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Han behöver hjälp med matning via sond. Aktiv och ständig tillsyn pga EP men också hjälp med att aktiveras. Sigge trivs bäst där han känner sig trygg. Musik och bus gör honom extra glad! Han älskar också att vara utomhus.
Som Sigges assistent har du en viktig roll och blir en betydelsefull person i Sigges vardag. Han bor tillsammans med sin mamma i Finspång.

Assistentens roll och erfarenhet

Gärna utbildad undersköterska eller erfarenhet från vård eller arbete med barn. Det viktigaste är ändå att personkemin stämmer – att just ni hittar ett band och att du är villig att lära dig allt om Sigge och hans behov. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring hans hjälpbehov och rutiner.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska meriteras
  • Tidigare arbete med barn
  • Erfarenhet av EP
  • Erfarenhet av sondmatning

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • På timmar under ordinarie assistenters semester.
  • Start juni, vecka 25 fram till sista augusti, vecka 35

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Michaela Frick

e-post: rekrytering.michaela@fmfassistans.se

Ange referens-kod vid ansökan: SOMMAR SIGGE

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan