ORTER: Finspång
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
12 Januari 2022

PERSONLIG ASSISTENT FINSPÅNG

Nu har Sigge äntligen fått assistans under skoltid och vi behöver därför stärka upp med ytterligare minst två assistenter. Här finns redan i dag ett härligt team av engagerade assistenter. Vi söker nu dig som verkligen vill arbeta med människor och ser en framtid som personlig assistent.

Sigge är en charmig, känslig och glad kille på 10 år som har ett mycket stort hjälpbehov och behöver hjälp med allt från mat (via sond) till hygien. Assistenterna planerar också fritidsaktiviteter och ser till att Sigge får uppleva roliga och bra aktiviteter. Assistenter i denna grupp behöver då vara lite påhittiga för att göra Sigges varje dag värdefull och trygg.

Om tjänsten

Assistenter som arbetar hos Sigge behöver vara trygga, lugna och ha tålamod. Ansvarfulla och klara att följa dagliga rutiner, samtidigt som de behöver eget driv och ta egna initiativ.  Alla som finns runt Sigge behöver förstå och arbeta för ett gott samarbete mellan skolan, anhöriga och assistansen för Sigges bästa. Varierande arbetstider då Sigge har assistans dygnets alla timmar. Vi ställer upp för varandra och för vår kund och löser bemanningen i gruppen.

Du erbjuds trevliga kollegor och en genomsnäll liten kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring Sigges hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Nu söker vi minst två personliga assistenter som vill ta en viktig roll i Sigges varje dag. Du får gärna ha erfarenhet eller utbildning inom förskola/skola eller undersköterska. Har du arbetat på dagis/skola pedagogiskt eller har du arbetat med eller nära person med funktionsnedsättning är det ett stort plus. Det viktigaste är ändå att personkemin stämmer mellan kunden och dig.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska
  • Arbete som personlig assistent
  • Erfarenhet från att leva med eller arbete nära person med funktionsnedsättning
  • Positiv och påhittig till fysiska aktiviteter

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • På schema ca 25–35 timmar/vecka
  • Arbetstiderna är förlagda till pass som är fördelade på: Dag, eftermiddag/kväll. Varannan helg.
  • Start omgående

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
Tel: 076–1753011
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Finspång

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan