ORTER: Göteborg
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
11 Oktober 2021

PERSONLIG ASSISTENT GÖTEBORG

Olivia är 10 år och har haft assistans i flera år. Hon bor varannan vecka hos mamma och pappa som båda bor centralt i Göteborg. Det är också mamma och pappa som till stor del arbetet som assistenter. Nyss fick Olivia en liten syster och därför söker vi nu en assistent på 20–30 timmar per vecka, men som också kan arbeta extra vid behov.

Olivia har ett stort hjälpbehov med allt från förflyttningar till sondmatning och kommunikation. Hon har en svår utvecklingsstörning, dagliga epileptiska anfall. Hon tränar på att kommunicera med hjälp av sin ögondator och gillar ljud, ljus och att vara utomhus. Olivia behöver också hjälp med hygien och träning. Du får individanpassad utbildning i alla delar runt Olivias hjälpbehov på arbetsplatsen.

Assistentens roll och erfarenhet

Till denna tjänst söker vi främst dig med rätt personliga egenskaper för arbete med barn med funktionsnedsättning. Gärna med erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad EP och sondmatning är. Viktigast är ändå att du är trygg, omtänksam, ansvarsfull och villig att lära dig hur vi tillsammans skapar en trygg, meningsfull vardag för Olivia och hennes familj.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska.
  • Arbete med barn med stora hjälpbehov.
  • Svenska i tal och skrift är ett krav.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Minst 20 timmar/vecka på schema efter ök.
  • Extrapass vid behov.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
Tel: 076-1753011
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se
Ange referens-kod vid ansökan: Olivia Göteborg

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan