ORTER: Hjo
ANSTÄLLNINGAR: Heltid

Publiceringsdatum:
28 Juni 2021

PERSONLIG ASSISTENT I HJO

Vi söker en personlig assistent till 25-årig kille i Hjo. Som personlig assistent kommer du att vara med som stöd och hjälp i vardagssysslor, i hans kommunikation, tidsuppfattning och kontakt med andra människor.

Arbetet innefattar även hjälp med personlig hygien och fysisk träning. Dagarna börjar i kundens hem och sedan åker ni vanligtvis till arbete/praktikplatser i Hjo, där viss tid också tillbringas på dagverksamhet. Ibland i händelse av lediga dagar/sjukdom kan det bli att större delen av dagen tillbringas i kundens hem eller med olika fritidsaktiviteter. Det är därför bra om du har god initiativförmåga så att du kan komma med förslag på olika aktiviteter och sysselsättning.

Assistentens roll och erfarenhet

Kunden kommunicerar med hjälp av tecken som stöd och bildstöd. Därför är det viktigt att du kan kommunicera tydligt och behärskar svenska språket väl i både tal och skrift, eftersom kommunikation är en så viktig del av din arbetsuppgift. Det krävs att du har lätt för att lära så du lär dig de tecken vi använder.

Fasta rutiner behövs för att kundens dag ska fungera. Som assistent behöver du kunna läsa av kunden och anpassa dagen efter mående och dagsform.

Du som söker bör vara

Vi ser gärna att du som söker tjänsten är en glad och positiv person som tycker om att vara utomhus och gillar att vara aktiv. Det krävs att du är ansvarsfull.

Vi söker dig som vill jobba som assistent till vår kund på lång sikt och utveckla en god relation.

Meriterande erfarenheter

  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av teckenkommunikation
  • Rökfri
  • B-körkort

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Tjänsten är på 100 %, främst dagtid måndag-fredag

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Catarina Infors
Telefon: 072- 560 40 82
E-post: rekrytering.catarina@fmfassistans.se

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

FYLL I DIN ANSÖKAN