ORTER: Järpås
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd Timvikarie

Publiceringsdatum:
23 Augusti 2021

PERSONLIG ASSISTENT JÄRPÅS- NATT SAMT EXTRA DAG

Mitt namn är Sofie och jag är kundansvarig på FMF Assistans. En av mina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att bemanningen fungerar ute hos våra kunder. Vår kund har nyligen flyttat hemifrån – vilket är både spännande och roligt. Vi behöver därför fler assistenter.

 Hon är en glad, positiv, ung kvinna som har en lätt CP-skada, nedsatt syn och hörsel.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som vill arbeta extra på timmar vid behov. Arbetstiden är natt och det är sovande jour. Du kommer att finnas för vår kund om hon vaknar och behöver stöd under natten. Du är även och stöttar i morgonrutiner innan hon åker till daglig verksamhet. Det kan även förekomma arbete dagtid när det är sjukdom eller ledighet i assistansgruppen.

Meriterande erfarenheter

  • Personlig assistans

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Arbetspasset 23:00- 09:00 (sovande jour 23:00–06:15) Aktiv tid mellan 06:15–09:00

  • Samt extra vid sjukdom och ledighet i ordinarie arbetsgrupp.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Britt-Marie Lack

E-post: bmlack1@msn.com

 

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan