ORTER: Jordbro
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
25 Oktober 2021

PERSONLIG ASSISTENT JORDBRO

Nu behöver vi förstärka vårt team hos vår vuxna kund i Jordbro. Vi söker assistenter som kan uppmuntra och motivera honom till olika aktiviteter i vardagen.

Vanligtvis och oftast är passen  kväll och helg. Vår kund är på Daglig verksamhet vardagar dagtid. Vissa dagar behöver han även sin assistent där. Han gillar att lyssna på musik, titta film. Tränar på att vara delaktig i inköp och åka tåg. Tar gärna promenader och små utflykter gärna till ett bad.

Assistentens roll och erfarenhet

För att du ska klara arbetet som assistent hos denna kund är det viktigt att du kan kommunicera flytande både i tal och skrift på svenska. Att du är trygg och har en lugn personlighet är jätteviktig för honom. Assistenter i detta team behöver vara lyhörd och uppmärksam på kundens signaler och arbeta men lågaffektivt bemötande.  Vår kund kan lätt bli orolig och är ofta impulsiv och behöver då stabila trygga assistenter med tålamod och förståelse för kundens funktionsnedsättning. Vi söker framför allt rätt person. Introduktion och utbildning sker på arbetsplatsen och du som ny assistent tar inte egna pass förens både du och kunden är trygga med varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Tidigare arbetat med personer med autism.
  • Erfarenhet av arbete med lågaffektivt bemötande.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 20%- 30 %
  • 2st kvällar i veckan.
  • Varannan söndag.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Wenche Iskander
E-post:rekrytering.wenche@fmfassistans.se

Ange referens-kod vid ansökan: Jordbro

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan