Publiceringsdatum:
18 november 2022

PERSONLIG ASSISTENT KARLSBORG

Nu söker vi en personlig assistent som vill arbeta hos vår kund på ett vikariat 20h/vecka med start under vecka 5 – 2023 och 8 veckor framåt, även extra vid behov.

Vår kund är en glad tjej i 20-års åldern och bor egen lägenhet utanför Karlsborg i samhället Mölltorp. Kunden har många fina intressen som att åka och bada, promenader, gunga, massage eller bara ta en lugn hemmastund.

Vår kund har stort omvårdnadsbehov med flerfunktionsnedsättningar, med bland annat autism och dövblindhet. Kunden kommunicerar med hjälp av tecken och bilder – så det är viktigt att du lär dig läsa av henne. Det finns många hjälpmedel för både inne och utemiljöer, du kommer få individanpassad utbildning på arbetsplats gällande rutiner och hjälpmedel.

Assistentens roll och erfarenhet

Stort önskemål är att du har erfarenheter inom vården. Ser att du är noggrann, ansvarstagande och lyhörd. Som assistent till kunden är en god egenskap att man har tålamod men det viktigast av allt är att personkemin stämmer mellan er båda.

Kundens assistans är en stor grupp av personliga assistenter och du kommer bli en del av ett arbetslag, så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Assistansen utförs både i hennes lägenhet samt i föräldrahemmet.

Det är bra om du är flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Kunskaper i alternativ kompletterande kommunikation (AKK)
  • Talar flytande svenska
  • B-körkort

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och helger.
  • Timanställning samt vikariat på 20h/v med start v.5 2023 – 8 veckor framåt.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Malin Vaahto
Tel: 076-137 10 11
E-post: rekrytering.malin.vaahto@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: KARLSBORG

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan