Publiceringsdatum:
17 februari 2023

PERSONLIG ASSISTENT KLIPPAN/ MALMÖ- SOMMARVIKARIE

Nu hjälps vi åt att hitta en assistent till denna goa kille! Vår kund bor i Klippan men spenderar varannan helg i Malmö, så vi söker nu timvikarier till båda ställena. Antingen arbetar du på båda platserna eller endast på ena orten. På sommaren kommer du att erbjudas semestervikariat.

Här har ni ett brev från Collin som så fint beskriver vem han är och vad han behöver hjälp med.

Jag är glad levnadsglad kille på 18 år som vet vad jag vill.

Jag har ett syndrom som heter Delitionssyndrom 22q11 och Epilepsi, så jag har en del mediciner. Jag älskar allt som låter och rör sig, speciellt lastbilar, grävmaskiner och tåg. Andra favoriter är tvättmaskinen och Youtube. Jag har en egen bil som är anpassad efter mig och eftersom jag inte kör själv så är körkort ett krav.

Jag har en peg på magen där jag får mat och mina mediciner. Jag får inte äta något med munnen så min maskin pumpar in näring via en peg.

Jag behöver hjälp med allt i vardagen så som hygien, kläder, mat och mediciner. Hjälp med förflyttning får jag också av mina assistenter då jag sitter i rullstol. Älskar att vara ute och hitta på olika saker.

Är detta något som du vill ta dig an så hör av dig så vi kan lära känna varandra.

Vänligen Collin – en glad och positiv kille

Assistentens roll och erfarenhet

Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person! Det är positivt om du har erfarenhet från arbete med ungdomar/barn och insikt i vad EP och sondmatning är.  Viktig är dock hur bemötandet och assistansen fungerar ihop med Collin och hans anhöriga.

Viktigast av allt är ändå att personkemin stämmer!

Meriterande erfarenheter

  • Svenska i tal och skrift.
  • Körkort.
  • Erfarenhet av EP.
  • Erfarenhet av sondmatning.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Timvikarier till både Klippan och Malmö.
  • Semestervikariat.
  • Goda möjligheter till fortsatt timvikarie efter sommaren.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Arbetsledare/ mamma: Jeanett Jakobsson
Mobil: 076- 870 90 91

Kundansvarig: Johanna Sundstrand

E-post: rekrytering.johanna.sundstrand@fmfassistans.se

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan