ORTER: Laxå
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
31 mars 2023

PERSONLIG ASSISTENT LAXÅ

Vi söker en personlig assistent till Sebastian som är en charmig och go liten kille på 4 år som bor tillsammans med sin pappa i Laxå.

Sebastian har stora hjälpbehov och behöver därför ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond, till träning och stimulering. Han är född med Cerebral Pares, utvecklingsstörning och epilepsi. Han har även svårigheter med andningen. Han behöver mycket stöd, hjälp och träning för sin utveckling.

Sebastian tycker om när det låter, pangar och pruttar. Han gillar att bygga med klossar men roligast är när man rasar dom! Han gillar även att lyssna på musik och Astrid Lindgren sagor. Sebastian tycker även om att vara utomhus.

Assistentens roll och erfarenhet

Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person men ser gärna att du har körkort och egen bil. Det är positivt om du har erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad Epilepsi och sondmatning är.  Viktigast är dock hur bemötandet och assistansen fungerar ihop med kunden och hans familj. Som Sebastians assistent har du en mycket viktigt roll och blir en betydelsefull person i hans liv!

Erfarenhet från liknande arbeten är en fördel men viktigast av allt är ändå att personkemin stämmer.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av epilepsi
  • Erfarenhet av sondmatning
  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • Tala flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Timanställning vid behov.
  • Start omgående.
  • Arbetspass förlagda morgon/ eftermiddag/kväll.
  • Arbetspass både vardagar och helger.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig Michaela Frick

E-post: rekrytering.michaela@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: LAXÅ

 

Sök jobbet senast

Vi arbetar intensivt med denna rekrytering och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan