ORTER: Lidingö
ANSTÄLLNINGAR: Semestervikare

Publiceringsdatum:
20 mars 2023

PERSONLIG ASSISTENT LIDINGÖ- SEMESTERVIKARIAT

Vi söker en assistent för semestervikariat hos en av våra kunder, en ung kvinna som bor på Lidingö.

Arbetet är där vår kund befinner sig och en del av det sker i hennes lägenhet. Därför är det också viktigt att du har känsla för integritet och respekt. Vår kund söker helst kvinnor som assistenter men det är inte nödvändigtvis ett krav.

På vardagarna spenderar vår kund sin tid på Daglig Verksamhet vilket gör att arbetstiderna mestadels är förlagda till kvällar, men även helger.

Assistentens roll och erfarenhet

Du bör ha glimten i ögat, vara trygg i dig själv, påhittig, flexibel och har stort tålamod. Det är önskvärt att du kommer med egna initiativ och förslag på nya aktiviteter som motiverar och utmanar vår kund till att lära sig nya saker och utvecklas. Det är viktigt med balans mellan aktiviteter och lugn, men det är också viktigt att veta att vår kund tycker om när det händer saker! Hon uppskattar mycket om du har ett genuint intresse för det pedagogiska arbetet, som till exempel att stimulera hennes språk och hennes personliga utveckling. Hon tycker mycket om musik, konst och att bada. Det är en ung kvinna som är glad och positiv till livet.

Viktigast av allt är att personkemin stämmer mellan dig och vår kund.

Det är bra om du är i god fysik för vår kund behöver hjälp med bland annat lyft och förflyttningar i och ur rullstol. Hon kan gå kortare sträckor men då med hjälp och stöd av dig som assistent.

Känner du att det skulle vara kul och arbeta hos och med denna fantastiska kvinna, ansök redan idag!

Meriterande erfarenheter

  • Svenska, mycket väl i tal & skrift.
  • Att du är en aktiv person.
  • Rökfri samt även att du ej har pälsdjur.
  • Tidigare erfarenhet inom assistans är önskvärt.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Introduktion sker omgående.
  • Semestervikariat.
  • Arbetstiderna är mestadels förlagda kväll och helg.
  • Dubbelassistans kan förekomma.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Michaela Frick

E-post: rekrytering.michaela@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: Lidingö

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan