LÄN: Skåne
ORTER: Lund
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd Timvikarie

Publiceringsdatum:
7 september 2022

PERSONLIG ASSISTENT LUND

Vi ska nu stärka upp i vårt arbetslag hos vår kund. Vi söker dig som är intresserad av en timanställning.

Vår kund bor i egen lägenhet i Lund. Han har epilepsi med utvecklingsstörning och motoriska svårigheter. Dina arbetsområden är att hjälpa till med kommunikation, aktiviteter, matlagning. Även att hemmiljön hålls ren och trevlig samt att planera, förbereda och genomföra meningsfulla och roliga aktiviteter. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Du behöver kunna arbeta självständigt med ett eget driv men också ha en stor förmåga till att samarbeta med dina kollegor. Är lugn och trygg i dig själv, vara engagerande, humoristisk, ansvarstagande och med stor förmåga att motivera. Viktigt är även att du har ett förhållningssätt som är både personligt och professionellt. Vi ser gärna någon som söker ett meningsfullt arbete där din arbetsuppgift är att möjliggöra att kunden har så god livskvalitet som möjligt utifrån sina förutsättningar.
Din bakgrund behöver inte nödvändigtvis vara som personlig assistent utan kanske har du arbetat med personer med NPF i annan typ av verksamhet. Du har ett förhållningssätt som bygger på respekt, empati och en strävan efter egen ökad förståelse.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Har erfarenhet av Epilepsi.
  • Har erfarenhet av utvecklingsstörning.
  • Har erfarenhet av TEACCH och bildstöd.
  • Har förståelse för vikten av rutiner.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Arbetstider är oftast dygnspass med nattjour, helgpass.
  • Arbetstider kan komma att variera, i samråd med dig.
  • Timanställning, vid behov.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lena Jurland
Tel: 073- 025 03 83
E-post: rekrytering.lena.jurland@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: LUND

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan