ORTER: Märsta
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
24 november 2022

PERSONLIG ASSISTENT MÄRSTA

Vi söker en omtänksam och ansvarsfull person som vill arbeta som personlig assistent åt en glad kille i 11 års åldern bosatt i Märsta tillsammans med sin familj.

Goda förbindelser med kollektivtrafik finns.

Vi söker den sista pusselbiten för att bygga ett fint team kring assistansen.
Vår kund är en pojke som är bosatt i Märsta tillsammans med sin familj som också är en del av assistansgruppen.
Hos vår kund arbetar man både vardags och helgpass. Under vardagarna går han i skolan och kommer hem med taxi klockan 16:00 då arbetspasset börjar. Arbetspasset fortsätter under kvällen, natten och sedan avslutas klockan 08:00 då man hjälper honom att komma med sin taxi till nästa skoldag.

Under helgen arbetar man dygnspass.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara ansvarstagande, lyhörd och positiv. Killen sitter i rullstol och har ett större omvårdnadsbehov, hjälpmedel finns.
Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Personliga egenskaper och erfarenhet går före utbildning.
  • Svenska i tal och skrift.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Vardagar/ skoldagar 16:00-08:00.
  • Lördag/ Söndag dygn.
  • Arbetspassen har jourtjänstgöring mellan klockan 23:00-05:00.
  • Start omgående.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård.

Kontaktperson

Kundansvarig: Malin Vaahto
E-post: rekrytering.malin.vaahto@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Märsta

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan