ORTER: Mölltorp
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
29 November 2021

PERSONLIG ASSISTENT VAKEN NATT

Hos vår kund i Mölltorp finns i dag en stor trygg grupp personliga assistenter. Emelie är i 20-års åldern och har ett stort omsorgsbehov och aktiv tillsyn under dygnets alla timmar. Nu söker vi ytterligare en personlig assistent till en vaken natt och 10 pass på fyra veckor. Tjänsten innebär att du övervakar andning, ger inhalationer och sondmatning.

Emelie är en tjej som är nöjd med livet för det mesta. Hon går i särskolan på vardagarna. Assistansen utförs både i Emelies lägenhet och i föräldrahemmet i Mölltorp. Emelie har CHARGE syndrom och autism. Hon har många hjälpmedel b la rullstol/rullator. Vid anställning kommer du få en individanpassad utbildning och introduktion på arbetsplatsen. Det är viktigt att både du och Emelie känner er trygga.

Assistentens roll och erfarenhet

Det är en stor fördel om du är utbildad undersköterska eller har erfarenheter inom vården. Du behöver vara är noggrann, ansvarstagande och lyhörd. Som personlig assistent hos denna kund behöver man har tålamod men det VIKTIGAST av allt är att personkemin stämmer mellan dig och Emelie.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom gruppen täcker upp för varandra vid sjukdom och semester. Vi hjälps åt för kundens bästa.

Meriterande erfarenheter

  • Vaken nattjänst
  • Teckenkommunikation
  • Arbete med personer som har funktionsnedsättning

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Visstidsanställning med tio nattpass under en fyra veckor period.
  • Nattpass ligger på schema mellan 21.20 – 06.50
  • Start omgående

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lina Johansson
Tel: 072 – 526 24 92
E-post: lina.johansson@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: MÖLLTORP

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

FYLL I DIN ANSÖKAN