ORTER: Örebro
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
14 april 2023

PERSONLIG ASSISTENT ÖREBRO- TALAR DU RUNGA?

Är du en ansvarsfull och omtänksam person som är intresserad av att arbeta som personlig assistent? Talar du dessutom språket Runga, då är du den vi söker!

Vi är i behov av dig som vill arbeta måndag och tisdag som assistent åt en glad kille i 11 års åldern bosatt i Örebro.

Vi söker dig som gillar att vistas ute i friska luften. Killen sitter i rullstol och älskar att ta promenader. Han är bosatt i Örebro tillsammans med sin familj som också är en del av assistansgruppen.

Just nu behöver vi anställa en assistent till arbetsgruppen som kan att arbeta på fast schemarad, måndag och tisdag mellan klockan 14–19. Eventuellt mer vid behov.

Familjen talar Runga, så önskvärt att även du som assisten behärskar det språket tillsammans med svenska. Du får utbildning och introduktion på plats men får också tillgång till FMF Assistans utbildningsprogram och friskvård.

Goda förbindelser med kollektivtrafik finns.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara ansvarstagande, lyhörd och positiv. Gillar att vistas ute i friska luften och inte ha problem med att rulla en rullstol. Vår kund går i skolan på dagtid och arbetspasset börjar när han kommer hem därifrån.

Meriterande erfarenheter

  • Personliga egenskaper och erfarenhet går före utbildning.
  • Behärska språket runga och svenska.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Start omgående.
  • Måndag och tisdag, 14.00-19.00
  • Möjlighet till fler timmar vid behov.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Malin Vaahto
E-post: rekrytering.malin.vaahto@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Örebro

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan