Publiceringsdatum:
12 januari 2023

PERSONLIG ASSISTENT ÖSTRA LINDOME

Vi söker en ärlig härlig, lösningsorienterad assistent, till en 20% tjänst hos vår harmoniska tjej på 11 år.

Vi erbjuder ett par kvällar per vecka med en tjej som alltid är glad på livet och har ett fantastiskt humör, har glimten i ögat, är orädd, genomsnäll. Hon hör fullgott men kommunicerar med tecken. Varje dag, i alla väder, mellan skola och middag vill hon ut och gå-träna samt uppleva djur och natur, liv och rörelse.

Du hjälper henne respektfullt med all hygien (hår, tänder, toabesök osv), matning/sondmatning och lär dig i nära samarbete med båda föräldrarna att uppmärksamma och hantera flickans epilepsi. Du kommunicerar själv aktivt – i balans med att uppmärksamt, förväntansfullt och tålmodigt invänta flickans gensvar.

Är du lyhörd för flickans behov och öppen för att utvecklas i ditt uppdrag tillsammans med familjen så möter du alltid en nöjd, harmonisk tjej och blir ett oslagbart team tillsammans med henne och oss. Är det dig vi saknar?

Assistentens roll och erfarenhet

Tuva behöver en lugn, flexibel, uppmärksam och lyhörd assistent att hänga med två vardagskvällar i veckan. Du är ordningsam/strukturerad, fysiskt stark, mentalt stabil, icke-rökare, ej allergisk mot djur, kvalster/damm, nötter. Du är kvicktänkt och klok med mycket ansvarskänsla och behärskar god svenska i tal och skrift. Du ska förstå dig på hur vi får till härliga utevistelse i alla väder. Du är tillräckligt lång och stark för att vara ett levande, varsamt men stabilt stöd för en vinglig, benskör person på 150 cm, som är nyfiken och går hellre än bra.

Meriterande erfarenheter

  • Tecken som stöd/TSP (teckenspråk).
  • Erfarenhet av epilepsi.
  • Erfarenhet av sondmatning.
  • Körkort.
  • Svenska i tal och skrift.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Arbetstid efter intro blir två vardagkvällar/vecka.
  • Valfritt av mån, tis, ons, tors.
  • Perfekt att kombinera med studier, annat dagjobb.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Hallberg Julin
Tel: 076- 867 50 00
Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee
Märk din ansökan med: Östra Lindome

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.