ORTER: Säve
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
16 augusti 2022

PERSONLIG ASSISTENT SÄVE

Vi söker en assistent till 75% tjänst i Säve där arbetspassen är förlagda på dag, kväll, helg och natt i form av sovande jour.

Vår kund är 22 årig kille i Säve, han letar efter personal som kan arbeta alla dygnets timmar. Vi söker nu en erfaren och trevlig personlig assistent med hjärtat på rätt ställe.
Den vi söker ska vara driven och initiativrik, och gärna i samma ålder som vår kund. Arbetet innebär att assistera en ung man med funktionsvariationer i sin vardag. Kunden sitter i rullstol och behöver hjälp och stöttning vid ex hygien, kommunikation, matsituationer och fritidsaktiviteter.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi ser gärna att du som person har egenskaper som positiv, flexibel, ansvarsfull, lyhörd och med stor social kompetens.  Vi arbetar utifrån en långvarig relation där personkemin är viktigast.

Gärna ha ett intresse för datorer och dataspel, då vår kund gillar detta. Inte ha något emot att följa med ut när kund skall träffa sina kompisar.

Inte ha några allergier då hund finns i hemmet.
Bil och körkort är ett krav då arbetsplatsen ligger på landet.

Meriterande erfarenheter

  • Bil+ Körkort är ett krav.
  • Intresse för datorer och dataspel.
  • Tala flytande svenska.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 75% med start omgående.
  • Ca 30 timmar i veckan+ 5 nätter med sovande jour.
  • Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, helger och vissa nätter.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Sandra Forsell
Tel: 076 – 125 27 24
E-post: rekrytering.sandra.forsell@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Säve

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.