LÄN: Skåne
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
16 november 2022

PERSONLIG ASSISTENT SKANÖR / VELLINGE

Vi söker personlig assistent till vår kund i lägre tonåren som bor växelvis i Skanör och Vellinge. Vår kund gillar att lyssna på musik, pyssla, jobba skapande med olika material, spela spel, även att utföra olika fysiska aktiviteter och sporter, så som simning, fotboll, bowling och skidåkning.

Vår kund är en glad kille som har autism. Det dagliga arbetet bestå av att hjälpa till med tillsynen, planering av dag och aktiviteter. Din roll som assistent blir att motivera kunden, aktivera och stötta. Det är en stor fördel om du har körkort. Ibland åker familjen i väg på semester och olika utflykter då är även du som assistent med som stöd.

Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv då detta är en väldigt aktiv kille. Som hans assistent ska du vara ett steg före och vara hans stöd.  Att du arbetar lågaffektivt utgår vi ifrån då du som assistent måste ha hjärta och intresse för detta värdefulla arbete. Du ska vara prestigelös och ha förståelse för hur det är att arbeta i någons hem.

Som assistent behöver du vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra. Möjlighet till extrapass finns.

Meriterande erfarenheter

 • Kunskaper inom Autism
 • Gillar att vara ute i naturen
 • Gillar sport, gärna skidåkning
 • Erfarenhet av arbete med barn/ungdomar
 • Svenska i tal och skrift
 • Körkort

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Start omgående.
 • Eftermiddag, kväll och vissa helger.
 • Timanställning som på sikt kan utvecklas till fast tjänst.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lena Jurland
E-post: rekrytering.lena.jurland@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: SKANÖR/VELLINGE

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan