ORTER: Skarpnäck
ANSTÄLLNINGAR: Heltid

Publiceringsdatum:
14 Juni 2022

PERSONLIG ASSISTENT SKARPNÄCK

Vi söker nu en personlig assistent med glimten i ögat och barnasinnet kvar! Våra kunder är två livsglada killar på 12 och 13 år som har autism, dom behöver därför stöd och träning i sin vardag.

Killarna går i skolan på dagtid och du kommer att hämta dom där för att sedan fortsätta dagen hemma hos dom.

Dina arbetsuppgifter kommer följa kundernas behov av hjälp och träning. Ni tränar ofta genom lek. Dessa killar tycker om allt som alla andra jämnåriga gillar att göra tex. bygga lego, spela spel och framför allt är de livsglada.

Våra kunder vet vad de vill –du som assistent behöver vara positiv, energisk och trygg.

För våra kunder är det viktigt att du är rökfri samt att du har körkort, bil finns att låna på arbetsplatsen. Att arbeta i någon annans hem innebär att du bör kunna läsa av situationer och vara hänsynsfull.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd och initiativrik. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av arbete som personlig assistent och arbete med barn där träning varit ett viktigt inslag. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av personlig assistans för barn.
  • Gillar att vara ute i naturen och ha barnasinnet kvar.
  • Tala flytande svenska och arabiska
  • B-körkort

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Heltid, vardagar.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Khaled Al Ziyadi
Tel: 0703038323
E-post: khaled.alziyadi@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: SKARPNÄCK

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan