ORTER: Skövde
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
11 Oktober 2021

PERSONLIG ASSISTENT SKÖVDE, TIMVIK

Vi är ett litet team personliga assistenter som söker en ny kollega som kan ställa upp vid behov och som vill jobba med oss. Vi ser helst kvinnliga sökande då det är mest bekvämt för vår kund.

Som assistent i vårt team får du jobba med en kvinna i 60års åldern. Hon behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag. Vilket innebär att vi finns där det behövs, allt från matlagning, personlig hygien till att tolka hennes egna känslor och viljor. Som assistent kommunicerar du med kunden, anhöriga och kollegor både i tal och skrift. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska.

Just nu söker vi timvikarier som kan jobba vid ordinarie assistenters vid sjukdom eller andra ledigheter. Tiderna är förlagda dag, kväll och natt med sovande jour. Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan direkt. För att få jobba hos oss måste du visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som söker är lugn, trygg och lyhörd. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med hjärnskada och psykisk ohälsa.

Meriterande erfarenheter

  • Van med arbete med psykisk ohälsa.
  • Tidigare erfarenhet av arbete med hjärnskada meriteras.
  • Svenska i tal och skrift är ett krav.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Varierande/ Timanställning vid behov.
  • Timanställning alla tider på dygnet.
  • Utdrag ur belastningsregistret.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lotta Lehn
E-post: rekrytering.lotta@fmfassistans.se

Ange referens-kod vid ansökan: Skövde

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan