ORTER: Skultuna
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Semestervikare

Publiceringsdatum:
27 April 2022

PERSONLIG ASSISTENT SKULTUNA

Vår kund är en tjej som är 19 år gammal och bor med sin familj i Skultuna. Hon är rullstolsburen och på vardagarna går hon på särgymnasium. Nu söker vi ytterligare en personlig assistent som har glimten i ögat, trygg i sig själv, påhittig, flexibel och har stort tålamod.

Kunden har en utvecklingsstörning, spastisk diplegi och CP-skada. Ni kommunicerar med stödtecken och hon behöver hjälp vid måltider, personlig hygien och träning. Hennes intressen är umgås med kompisar, bowla, träna, bada och ta en shoppingtur. Hon tränar och tävlar också i sporten framerunning som hon tycker är väldigt rolig.

Assistentens roll och erfarenhet

Stor fördel om du har erfarenheter som personlig assistent eller inom vårdyrket. Det är bra om du är i god fysisk kondition, då det i arbetet kräver olika lyft och förflyttningar hos kunden. Det finns även bra hjälpmedel i hemmet. Kunden har också en specialanpassad bil när man åker på aktiviteter.
Söker dig som ser långsiktigt på tjänsten, viktigast av allt är att personkemin stämmer mellan er båda. Du kommer att få individanpassad introduktion i alla arbetsuppgifter av hjälpbehov och rutiner på arbetsplatsen.

Meriterande erfarenheter

  • Personlig assistent.
  • Behärska svenska språket mycket väl i tal och skrift.
  • B-körkort.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Visstidsanställning 25 timmar/vecka.
  • Semestervikarier juni-augusti 2022
  • Arbetstiderna är förlagda eftermiddagar, kvällar, helger och skollov.
  • Start omgående

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lina Johansson
Tel: 072 – 526 24 92
E-post: rekrytering.lina@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: SKULTUNA

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan