ORTER: Skultuna
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
18 Januari 2022

PERSONLIG ASSISTENT SKULTUNA

Vår kund är en tjej på 19 år som bor med sin familj i Skultuna. Hon är rullstolsburen och på vardagarna går hon på särgymnasium.

Hon gillar att umgås med kompisar, bowla, träna, bada och ta en shoppingtur. Hon tränar och tävlar också i sporten framerunning som hon tycker är väldigt rolig.

Kunden har en utvecklingsstörning, spastisk diplegi och CP-skada. Hon kommunicerar med stödtecken och hon behöver hjälp vid måltider, personlig hygien och träning.

Nu söker kunden ytterligare en personlig assistent som har glimten i ögat, trygg i sig själv, påhittig, flexibel och har stort tålamod.

Söker dig som ser långsiktigt på tjänsten men viktigast av allt är att personkemin stämmer mellan er båda. Du kommer att få individanpassad introduktion i alla arbetsuppgifter av hjälpbehov och rutiner på arbetsplatsen. Du kommer även erbjudas personlig assistentutbildning, steg 1 och 2 hos oss på FMF Assistans.

Assistentens roll och erfarenhet

Stor fördel om du har erfarenheter som personlig assistent eller inom vårdyrket.

Det är också bra om du är i god fysisk kondition, då det i din arbetsuppgift finns lyft och förflyttningar. Det finns bra hjälpmedel runt kunden, som också har en specialanpassad bil.

Meriterande erfarenheter

  • Personlig assistent eller undersköterska.
  • Behärska svenska språket mycket väl i tal och skrift.
  • B-körkort.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 25 timmar/vecka på schema.
  • Arbetstiderna är förlagda eftermiddagar, kvällar, helger och skollov.
  • Timanställningar – vid semester och sjukdomsfall.
  • Start omgående.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lina Johansson
Tel: 072 – 526 24 92
E-post: rekrytering.lina@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: SKULTUNA

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan