ORTER: Söderhamn
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
14 September 2021

PERSONLIG ASSISTENT SÖDERHAMN

Vi söker nu ytterligare en ansvarsfull, glad och social person till en utåtriktad och glad man boende i centrala Söderhamn.

Hos vår kund finns redan i dag en välfungerande grupp på ca 7 assistenter. Assistans utförs dygnets alla timmar. Vår kund har inget talat språk och behöver assistenter som behärskar god svenska i tal och skrift. Hjälp med kommunikation är en mycket viktig del assistenternas arbete.  Tunga lyft förekommer. Det finns eget rum för assistenterna. 2 katter finns i hemmet och ofta kommer även anhörigs hund på besök.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi ser gärna du är utbildad undersköterska eller har motsvarande erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Du behöver ha B- körkort.

Som ny assistent får du utbildning och introduktion på arbetsplatsen.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska meriteras
  • B- körkort är ett krav
  • Talar och skriver flytande svenska är ett krav

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 30timmar i veckan på schema.
  • Samt möjlighet till extra pass på timmar vid behov.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Arbetsledare: Anita Nordkvist
Tel: 0702227191

E-post: florah1@hotmail.com

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan