ORTER: Stenungsund
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
14 oktober 2022

PERSONLIG ASSISTENT STENUNGSUND

Vår kund söker nu en ny stjärna till sitt team. Som assistent hos Tindra behöver du vara aktiv och klurig och beredd på att varje dag ser olika ut.

Tjänsten är en flexibel tjänst som går att utforma efter medarbetarens tillgänglighet. Man deltar i alla förekommande aktiviteter och stöttar kunden på alla de sätt som hon behöver. Allt från ADL aktiviteter till utflykter och schemalagda aktiviteter. Du kommer att bli en av fyra assistenter i Tindras grupp och du kommer att få grundlig introduktion av dem som redan jobbar i gruppen. Vi vill vara tydliga med att vi söker någon som ser långsiktigt på sin anställning hos Tindra och kommer att vara villig att jobba för att både du och Tindra skall trivas tillsammans.

Assistentens roll och erfarenhet

Tindra har autism i kombination med en intellektuell funktionsnedsättning och behöver därför ha assistenter som är duktiga på att läsa av hennes dagsform. Du behöver kunna anpassa kraven efter hur hon mår och orkar och det är där – mitt i de fina stunderna i vardagen – som du kommer att få direkt respons från henne när ni klickar med varandra. Tindra tycker om att kramas och visa uppskattning mot sina assistenter så det är viktigt att du kan känna dig bekväm med det.
Tindra behöver ha ett tydligt schema och få veta vad som skall hända så har du dessutom erfarenhet av att jobba med tydliggörande hjälpmedel så är det väldigt uppskattat.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

 • Tidigare arbete med autism
 • Gillar att vara ute i naturen
 • Tala flytande svenska
 • Intresse av sång o musik

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Start under senare delen av hösten.
 • Ordinarie deltidsanställning med schemalagda pass.
 • Extra inhopp vid sjukdom och andra ledigheter.
 • Arbetstiderna är förlagda eftermiddagar, kvällar, samt dag och kvällspass alla helger och skollov.
 • Schemalagda dygn kommer att förekomma.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Hallberg Juhlin
Tel: 0768–675 000
E-post: rekrytering.annika.hallberg-juhlin@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Tindra

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.