ORTER: Stenungsund
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
13 Juni 2022

PERSONLIG ASSISTENT STENUNGSUND

Just nu söker vi en positiv och inkännande assistent till 18 årig grabb i Stenungsund.

Tjänsten är en deltidstjänst på ca. 50% där man arbetar i ett team om 3 personer som alla jobbar nära varandra och i nära samarbete med familjen. Vår kille har autism, epilepsi och en intellektuell funktionsnedsättning. Han har många utmaningar i livet, tack vare sina assistenter får han möjlighet att ha ett fint och innehållsrikt liv med både ridning, bad och kompis-häng. Andra saker du kommer arbeta med handlar om ADL, kommunikation med alternativa kommunikationssätt, samt träning för att vår kille skall kunna må så bra som möjligt i både kropp och knopp.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som är positiv och aktiv i din assistans. Du ska kunna hålla i gång en positiv kommunikation utan att förvänta dig så många svar. Du behöver kunna bjuda på dig själv och får gärna vara van vid hästar då det blir tryggt och fint varje gång vår kille är och rider på sin handikapp-ridning.

Meriterande erfarenheter

  • Kunnig inom alternativ och kompletterande kommunikation.
  • Erfarenhet av Epilepsi.
  • Tala flytande svenska.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Rullande grundschema.
  • Start från augusti med goda möjligheter att starta tidigare under sommaren.
  • Arbetstiderna är förlagda eftermiddagar, kvällar, helger. Under skollov och andra ledigheter är det främst dagtider.
  • Dubbelassistans förekommer vid bad och ridning.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Hallberg Juhlin
Tel: 0768 – 675 000
E-post: rekrytering.annika.hallberg-juhlin@fmfassistans.se

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.