ANSTÄLLNINGAR: Vikariat

Publiceringsdatum:
18 Februari 2022

PERSONLIG ASSISTENT – STOCKHOLM CITY/ SOLLENTUNA

Camilla en av Julians fanatiska assistenter blir tyvärr borta från arbetet ett tag och vi söker därför efter som kan arbeta med Julian i både skolan och hemmet. Julian är en härlig och glad pojke som bor varannan vecka hos pappa centralt i Stockholm och varannan vecka hos mamma och i huset i Sollentuna. För rätt person finns här just nu ett längre vikariat på ca 75% men stora möjligheter till fast tjänst.

Julian har assistans dygnets alla timmar och hans assistenter finns med honom även under skoltid.

Vi söker dig som är ansvarstagande kommunikativ och omtänksam. Du behöver självklart förstå och kommunicera med Julian men också med andra personer Julians vardag – anhöriga, skolan och kollegor. Det är också viktigt att du är en person som kan vara flexibel och ibland ställa upp och på ett extrapass om någon kollega är sjuk eller behöver vara ledig.

Arbetet som assistent hos Julian är väldigt varierande men kan beskrivas bäst som stöd och omvårdnad i vardagen, ett otroligt viktigt arbete som också varvas också med mycket lek och skratt! Du tar initiativ, planerar och genomför aktiviteter i samråd med föräldrar.

Assistentens roll och erfarenhet

Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person men ser gärna att som söker har erfarenhet från vården och det är positivt om du har arbetat med barn och har erfarenhet av EP. Viktigast är dock hur du fungerar i familjen. Vi ser gärna att Julians assistenter är rökfria. Vi vill också att assistenterna är ansvarsfulla och pålitliga.

Personliga egenskaper:

Du som söker behöver vara ansvarstagande positiv, energisk och initiativrik och ha nära till lek och skratt. Du behöver även vara tålmodig och låta saker ta tid ibland. Du behöver kunna ta instruktioner från föräldrarna, som är mycket lättsamma att samarbeta med.

Viktigast är ändå att personkemin stämmer och att du som resten av teamet runt Julian vill skapa förutsättningar till utveckling och göra varje dag värdefull.

Meriterande erfarenheter

 • Erfarenhet ifrån vården
 • Van vid EP
 • Rökfri
 • Tala flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Vikariat 30 timmar per vecka.
 • Huvudsakligen dag pass – start omgåendeArbetstider Dag: 07:30-16:30

  Eftermiddag/kväll: 16:30 – 21:30

  Natt: 21:30-07:30

   

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin

E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

 

Sök jobbet senast

Vi arbetar intensivt med denna rekrytering och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan