ORTER: Taberg
ANSTÄLLNINGAR: Semestervikare

Publiceringsdatum:
24 februari 2023

PERSONLIG ASSISTENT TABERG- SOMMARVIKARIE

Vi söker en vikarierande assistent till vår kund i Taberg. Vi söker dig som har förståelse och erfarenhet av arbete med lågaffektivt bemötande, lindrigt utåtagerande beteende och självskadebeteende.

Vår kund är en pratglad ung kvinna boende i egen lägenhet i Taberg. Hon behöver lugna trygga assistenter som kan hjälpa henne med en tydlig struktur men som ändå är lyhörda för att anpassa sig efter stundens humör och ork. Hon har assistans dygnet runt och behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag så som hushållssysslor och personlig hygien.

Referenser från tidigare arbeten vill vi att du lämnar.

Du kommer att få gå bredvid erfarna kollegor vid flera tillfällen för att du och kunden ska lära känna varandra och du får lära dig våra rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Som assistent hos vår kund behöver du vara lugn, trygg och ha ett stort tålamod. Även erfarenhet av lågaffektivt bemötande och visst utåtagerande beteende och självskada. Du behöver vara flexibel gällande dina arbetstider och kunna jobba dag, natt, sovande jour, helg och dygn.

Vi är en liten arbetsgrupp på 4 personer som alla har jobbat hos kunden i flera år, vi ställer upp för varandra och hjälps åt att lösa bemanningen vid sjukdom och semester, så du behöver vara flexibel gällande dina arbetstider, så att vi alla kan hjälpas åt att lösa bemanningen.

Meriterande erfarenheter

 • Tala flytande svenska.
 • Personlig assistent/ liknande arbete minimum 1 år.
 • Erfarenhet av Lågaffektivt bemötande.
 • Erfarenhet av psykiskohälsa.
 • Erfarenhet från psykiatrin.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Semestervikarie juni, juli, augusti.
 • 25–30 h/ vecka
 • Extra vid behov vid ordinaries sjukfrånvaro och semester.
 • Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan idag.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lotta Lehn
E-post: rekrytering.lotta@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Taberg

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan