ORTER: Taberg
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd Timvikarie

Publiceringsdatum:
2 November 2021

PERSONLIG ASSISTENT TABERG

Vi är ett litet team personliga assistenter som söker ny kollega. Vi söker dig som kan ställa upp med kort varsel och vid behov. Vår kund är en pratglad ung kvinna som är mer trygg med kvinnor som assistenter.

Kunden behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag, vilket innebär att vi assistenter finns där det behövs. Allt från matlagning till personlig hygien. Som assistent kommunicerar du med kunden, anhöriga och kollegor både i tal och skrift. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig, skriva och läsa på svenska.

Just nu söker vi timvikarier vid sjukdom och andra ledigheter. Tiderna är förlagda dag, kväll och natt med sovande jour.

Vi önskar tillträde omgående. Rekryteringen pågår löpande, skicka därför in din ansökan direkt. För att få jobba hos oss måste du visa ett utdrag ur belastningsregistret.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som söker är lugn, trygg och lyhörd. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer inom autism, ADHD och utvecklingsstörning.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av arbete med personer med ADHD
  • Erfarenhet av arbete med personer med autism
  • Erfarenhet av arbete med personer med utvecklingsstörning
  • Tala flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Arbetstider är varierande
  • Timanställning vid behov

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lotta Lehn

E-post: rekrytering.lotta@fmfassistans.se

Ange referens-kod vid ansökan: TABERG

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan