Publiceringsdatum:
18 Mars 2022

Personlig assistent till 23-årig tjej i Värmdö – heltid

Vi söker fler medarbetare till vår assistentgrupp. Du kommer jobba som assistent till en rullstolsburen ung kvinna som bor i egen lägenhet i Värmdö. Tillträde omgående.

 • Heltidstjänst, vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning efter sommaren.

 • Deltidstjänst, fasta helger och sommarvikarie del-heltid

Heltidstjänsten omfattar både dag, kväll och helger på rullande schema. Du kommer följa med både till daglig verksamhet och jobba i hemmet. Vi söker även helgpersonal som kan jobba fasta helger samt del-heltid under sommaren. Kund har assistans dygnet runt.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som söker är kvinna över 25 år. Vi vill att du har erfarenhet av arbete som personlig assistent så du vet vad det innebär att arbeta med personer med särskilda behov. Vårdutbildning önskvärt, men inget krav, personlig lämplighet och goda referenser viktigare. God svenska i tal och skrift ett krav då kund saknar tal, du kommer ansvara för kommunikation och social dokumentation.

Du ska tycka om att jobba med människor, ha gott tålamod och vara ansvarsfull. Du är van att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, då det är dubbelassistans vissa tider på dygnet. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester.

Du kommer naturligtvis få den introduktion och utbildning du behöver för att utföra ditt arbete på ett tryggt och säkert sätt. Timanställning enligt avtal med Fremia/Kommunal. Schema enligt överenskommelse.

Meriterande erfarenheter och krav

 • Gymnasial utbildning inom Hälso- och sjukvård
 • Allmän omvårdnadserfarenhet
 • AKK- alternativ o kompletterande kommunikation
 • Autism, omsorgserfarenhet
 • Funktionsnedsättning, omsorgserfarenhet
 • Svenska är ett krav

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Heltidstjänst, vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning efter sommaren.
 • Deltidstjänst, fasta helger och sommarvikarie del-heltid

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Arbetsledare: Katarina Berggren

E-post: Katarina@fmfassistans.se

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan