LÄN: Blekinge
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
13 April 2022

PERSONLIG ASSISTENT TILL RONNEBY/BRÄKNE HOBY

Engagerad och initiativrik assistent sökes omgående till 23-årig kvinna som växelvis bor i Ronneby och Bräkne Hoby.

Vår kund förflyttar sig med hjälp av rullstol och använder sig av Bliss som kommunikation (symbol/bildspråk). Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket för att kunna hjälpa till med kommunikationen. Vår kund tycker om att vara ute i alla väder, gå på stan och ta en fika, bowla, åka bil, titta på film med mera. I arbetsuppgifterna ingår att du hjälper vår kund med hennes personliga hygien och allt i hennes vardag.

Vår kund går i Daglig verksamhet fyra dagar i veckan. I arbetsuppgifterna ingår att skjutsa och vara tillsammans med kunden på Daglig verksamhet. Kunden har egen bil.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande erfarenheter

  • Tidigare erfarenhet av arbete som assistent
  • B-körkort är ett krav
  • Tala flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Rullande schema med varierande arbetstider som sträcker sig från kl 07:00 till kl 21:00.
  • Tjänstgöring ca80%

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Simon Coskun
E-post: rekrytering.simon@fmfassistans.se
Ange referens-kod vid ansökan: Ronneby

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan