ORTER: Uppsala
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
6 mars 2023

PERSONLIG ASSISTENT UPPSALA

Just nu söker vi en assistent till en 30 årig kille som har autism som bor i sitt föräldrahem i Uppsala.

Det dagliga arbetet består av att vara hans stöd i vardagen. Vår kund tycker om människor och gillar att göra olika aktiviteter, spendera tid ute i friska luften och att gå till gymmet. Vår kund behöver hjälp med kommunikation och det är viktigt att du som assistent lär dig läsa av hans behov. För att vår kund ska känna sig bekväm söker vi endast män till denna tjänst då han behöver hjälp i all hygien. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara ansvarstagande, lyhörd och positiv. Vi ser gärna att du har goda kunskaper av att arbeta lågaffektivt. Du är tydlig i ditt arbete, bestämd men på ett mjukt sätt och samtidigt är snäll. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Arbetat med liknande arbete.
  • Van att arbeta lågaffektivt.
  • Erfarenhet av autism.
  • Svenska i tal och skrift.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Start omgående.
  • Arbetspassen är förlagda under helger, eventuellt någon vardag.
  • Arbetstider ca 8h/ vecka.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Catarina Infors
E-post: rekrytering.catarina@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Uppsala

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan